Mijn favorieten

Woningfotografie

Woningpresentatie en -fotografie laten je huis zien


Wil jij je woning verkopen, dan wil je natuurlijk dat deze zo goed mogelijk gepresenteerd word, zodat de kopers spontaan in de rij staan. Woningpresentatie en -fotografie (ook wel vastgoedfotografie) zijn een belangrijk onderdeel tijdens de verkoop. Denk aan sfeervolle foto's, duidelijke plattegronden en een aantrekkelijke verkooptekst om de interesse van (potentiële) kopers te wekken.

  

Moderne woningfotografie en woningpresentatie

Potentiële kopers zoeken online naar woningen, dus willen wij de online presentatie zo perfect mogelijk verzorgen. Wij zorgen voor realistische foto's die een goede indruk geven van de ruimte: professionele woningfotografie dus. 

Onder onze woningpresentatie en professionele woning- of vastgoedfotografie verstaan we:
 

1. Fotograferen van de woning inclusief fotostyling


Aantrekkelijk foto's zijn belangrijk tijdens de verkoop of verhuurperiode. Dit wordt als eerst gezien. Omdat Anne ook een achtergrond heeft als verkoopstylist wordt er altijd fotostyling toegepast. Vooraf wordt er een checklist gestuurd waarbij de verkoper of verhuurder tips krijgt om de woning voor te breiden voor de fotoshoot. Vlak voor de fotoshoot wordt de woning samen doorlopen voor de laatste check.  

2. Een hoogtefoto


Je kunt een huis laten zien vanuit een andere invalshoek. Hierbij zie je de tuin, de ligging en omgeving veel beter. Het gaat vooral om hoekwoningen, vrijstaande woningen of twee onder een kap woningen. Deze foto kan goed gebruikt worden als hoofdfoto op Funda. Waarbij de woning direct opvalt. 
 

3. Een digitale visualisatie


Ofwel een digitale restyling. Dit wordt ingezet bij woningen die leegstaan, nieuwbouw woningen of zeer gedateerde woningen. Het interieur en de indeling worden aanpast. De digitale restyling kan ook in 360 graden. Voordelen van digitale visualisatie zijn dat je ook hierbij de woning aantrekkelijk presenteert. Je laat zien wat de mogelijkheden zijn en je verhoogt hiermee de verkoopkans.

Soms is een woning zo persoonlijk ingericht, dat het voor kopers moeilijk is om daar doorheen te kijken. Dit kan de verkoop in de weg staan. Door middel van verkoopstyling kun je een bredere doelgroep voor je woning aantrekken. Met een lage investering maak je de woning aantrekkelijk zodat je meer kopers en een hogere verkoopprijs kunt realiseren. Wil je meer over verkoopstyling weten?

Lees meer

 

Woningfotografie door Woonbemiddeling Rivierenland

  • Lage kosten
  • Woning sneller verkocht of verhuurd voor de beste prijs
  • Aantrekkelijke en vooral realistische woningpresentatie

Heb je interesse in het snel(ler) verkopen van je woning door middel van woningpresentatie? Aarzel niet om je vraag te stellen of contact op te nemen. Loop gerust binnen en stel ons persoonlijk je vraag (zorgen wij voor koffie) of gebruik het contactformulier.


Interesse?

Neem contact met ons op 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring