Mijn favorieten

Vanaf je bank een woning bezichtigen met virtual reality


Vanaf je bank een woning bezichtigen met virtual reality

Ken je Google Streetview, waarbij je virtueel over straat kunt lopen? Je kunt rondkijken en een indruk opdoen van een straat bijvoorbeeld. Deze techniek zetten wij ook in bij de verkoop van een woning.
 

Virtual reality?

Wanneer je al meer op onze site hebt gelezen, is het je inmiddels wel opgevallen dat onze werkwijze anders is dan die van traditionele makelaars. Dat doen we bewust: wij geloven dat het anders en beter kan. Dat zie je terug in ons unieke verdienmodel, en in onze ontzorgende dienstverlening.
Ook het bezichtigen van woningen pakken we anders aan. Natuurlijk kun je nog steeds op de 'normale' manier een huis bezichtigen. Wij maken daarnaast gebruik van virtual reality. Dat heeft vele voordelen.
 

Voordelen van virtueel een woning bezichtigen

Bij woningverkoop of -aankoop speelt woningpresentatie een grote rol. Het is ons doel een realistisch maar natuurlijk ook aantrekkelijk beeld te geven van de woning. Dat doen we natuurlijk door middel van professionele foto's, maar met virtual reality kunnen we daar nog beter aan voldoen.
 
Woningpresentatie waarbij gebruik gemaakt wordt van virtual reality heeft daarnaast veel voordelen voor de woningverkoper en de woningkoper. Kopers kunnen vanaf hun eigen bank de woning bezichtigen. Je kunt als het ware door de woning lopen, dus je krijgt een goed en realistisch beeld van de woning. Zo kun je een weloverwogen beslissing maken of de woning het waard is om een echte bezichtiging te doen. Dat scheelt kopers, verkopers en ons als makelaar een hoop tijd.


Een voorbeeld van een VR Tour 
Hoe werkt het?

Wij werken samen met Paul van der Linden. Via Matterport software maakt hij een 3d scan van de woning. Vervolgens kun je vanaf je luie stoel door de woning wandelen. Je hebt daarvoor een speciale virtual reality bril nodig. Deze hebben wij klaar liggen in ons kantoor in Gorinchem en kun je ophalen om de woning op je gemak te bekijken.
 
Heb je interesse in het snel(ler) verkopen van je woning door middel van virtual reality? Of ben je benieuwd of je jouw droomwoning kunt bekijken door een VR bril? Aarzel niet om je vraag te stellen of contact op te nemen. Loop gerust binnen en stel ons persoonlijk je vraag of gebruik het contactformulier. 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring