Mijn favorieten

Verkoopstyling | Vastgoedstyling

Verkoopstyling voor snelle verkoop van je woning

Wat maakt nu dat een woning snel verkocht wordt? De styling van een woning heeft grote invloed op de verkoop. Potentiële kopers kunnen niet goed door een hele persoonlijke inrichting van een woning heen kijken. Het doel van verkoopstyling (ook wel vastgoedstyling) is een zo breed mogelijk publiek interesseren voor jouw woning, zodat je deze voor de beste prijs kunt verkopen.


Huis stylen voor verkoop

Soms is het als eigenaar moeilijk om je woning objectief te bekijken. Jouw woning is heel persoonlijk en je wilt graag dat anderen je huis mooi vinden. Tijdens de verkoopperiode wil je echter een zo breed mogelijk publiek aanspreken. Misschien woon je samen in een woning die ook heel geschikt is voor gezinnen. Dan wil je niet alleen stellen, maar ook gezinnen interesseren voor je huis.

Door middel van verkoopstyling wordt de woning zo neutraal mogelijk gepresenteerd, zodat:
 • er een bredere maar ook de juiste doelgroep aangesproken wordt
 • kijkers zich eerder op hun gemak voelen in de woning
 • kijkers zichzelf sneller in het huis zien wonen
 • het huis voor de beste prijs verkocht wordt


 

Hoe werkt het?

Wil je je huis stylen voor de verkoop? Wij adviseren je graag. Het is ons doel om jouw woning zo goed mogelijk te presenteren met een klein budget. Verwacht dus geen grove sloopwerkzaamheden, maar een objectief en duidelijk advies met simpele aanpassingen die je zelf uit kunt voeren.
 

Een adviestraject ziet er als volgt uit:
 • Tijdens een intake komen we langs om te woning te bekijken
 • Op basis van het bezoek stellen we een adviesrapport over de woningpresentatie op
 • Het rapport kunnen we mondeling of digitaal presenteren. Bij een mondelinge presentatie nemen we het adviesrapport gezamenlijk door. Hierbij is het belangrijk dat je zelf aantekeningen maakt. De digitale presentatie houdt in dat je een PDF-bestand ontvangt
 • Voor ons verkoopstyling advies gebruiken we zo veel mogelijk de woonaccessoires en meubels die al aanwezig zijn in de woning. Waar nodig raden we je aan nieuwe artikelen te kopen, die je wellicht ook in de nieuwe woning kunt gebruiken
 • Naar wens kunnen we vervolgens een verkoopstrategie opstellen, in samenwerking met de makelaar (al dan niet Woonbemiddeling Rivierenland)
 De kosten
Voor onze verkoopstyling aan huis hanteren wij heldere, vaste tarieven. Wij willen met zo weinig mogelijk middelen jouw huis stylen voor verkoop. Op deze manier verdien je de kosten gemakkelijk terug in de snellere verkoop en een betere verkoopprijs van jouw woning. 
 

Verkoopstyling (ook wel vastgoedstyling)
door Woonbemiddeling Rivierenland

 • Lage kosten
 • Woning sneller verkocht of verhuurd voor de beste prijs
 • Van een thuis naar een huis voor verkoop
 
Heb je interesse in het snel(ler) verkopen van je woning door middel van verkoopstyling? Aarzel niet om je vraag te stellen of contact op te nemen. Loop gerust binnen en stel ons persoonlijk je vraag (zorgen wij voor koffie) of gebruik het contactformulier.


Interesse?

Neem contact met ons op


 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring