Mijn favorieten

Huis verhuren

Zorgeloos je eigen huis verhuren

Wanneer je woning niet bewoond wordt, kost dit geld. Ben je (tijdelijk) niet in Nederland? Of is je woning niet verkocht en heb je zelf inmiddels een nieuw huis gekocht? Denk dan eens aan de verhuur van je eigen huis. Dit is vaak aantrekkelijker dan je denkt! 

Waarom je eigen woning verhuren?

 • Voorkom leegstand, want leegstand kost geld
 • Een lege woning is moeilijker te verkopen dan een bewoonde woning
 • Geniet rendement
 • De huuropbrengst
 

Werkwijze voor de verhuur van je woning

Het idee van verhuren van je koophuis roept vast vragen op. Natuurlijk ben je benieuwd naar wat dat oplevert. Maar vervolgens denk je aan de staat van de woning. Deze mag niet achteruit gaan door (tijdelijke) bewoning.
 
Wees gerust. Al deze punten komen aan bod. Dit is onze werkwijze voor eigen huis verhuren:

 • We starten met een intakegesprek. Deze afspraak vindt plaats in de te verhuren woning, zodat we direct zien wat voor woning je aanbiedt. Tijdens de afspraak lichten we toe hoe verhuur in zijn werk gaat en bepalen we jouw wensen, bijvoorbeeld ten aanzien van huurders.
 • We maken foto's van de woning zodat we deze kunnen presenteren op verschillende kanalen, waaronder social media en Pararius. We voegen de woning ook toe aan het woningaanbod op onze website en maken gebruik van ons netwerk om een huurder te vinden.
 • Wij snappen dat het vinden van een goede huurder uiterst belangrijk is. Je zit niet te wachten op huurachterstand of zelfs waardevermindering of schade aan de woning. Daarom screenen wij alle potentiële huurders eerst voordat we ze aan je voorstellen.
 • Wanneer we geschikte huurders hebben gevonden, volgt de bezichtiging.
 • Zijn ook de huurders akkoord, dan maken we een afspraak voor het opstellen en ondertekenen van het huurcontract.
 
 

 

Tarief koopwoning verhuren: no cure no pay


Verrassingen zijn leuk, maar niet als ze over kosten gaan. Wij werken transparant en op basis van no cure, no pay. Alleen bij een succesvolle bemiddeling worden er kosten in rekening gebracht.
 
We kunnen je het gehele verhuurtraject uit handen nemen en je totaal ontzorgen, tot aan het verhuurklaar maken van de woning en de verhuizing aan toe. Wil je echter zelf bepaalde zaken regelen om zo kosten te besparen? Je kunt bijvoorbeeld zelf zoeken naar een geschikte huurder en alleen het opstellen van de juridisch correcte huurovereenkomst aan ons overlaten. Voor de verhuur werken wij op basis van een uur tarief met een maximum van €850,-

Wil je volledig ontzorgt worden tijdens de huurperiode, lees dan eens meer over ons vastgoedbeheer.


Lees meer

 

Zorgeloos je eigen woning verhuren

 • Wij werken op basis van no cure, no pay
 • Jouw woning of pand snel verhuurd
 • Juridisch correcte overeenkomsten
 • Zorgeloos beheer

Ontvang nu een gratis huurwaardebepaling


Een eigen huis verhuren of je koopwoning verhuren kan heel interessant zijn . Ben je benieuwd wat je als maandelijkse huurprijs zou kunnen ontvangen? Vraag nu een huurwaardebepaling aan.

Direct aanvragen

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring