Mijn favorieten

Investeren en beleggen

Veilig investeren of beleggen in woningen

Door de lage rente is sparen niet interessant meer. Wil je toch rendement halen uit je (spaar)geld, dan is het kopen en verhuren van een woning als belegging een goed en veilig alternatief. Woonbemiddeling Rivierenland heeft inmiddels ruime ervaring met het zogeheten 'buy-to-let'. We hebben onze diensten zo ingericht dat de verhuur jou geen moeite kost en je maximaal rendement oplevert.

 
Investeren in een woning voor de verhuur


Investeren in vastgoed om vervolgens te verhuren is een aantrekkelijk alternatief voor sparen. Bovendien is het investeringsklimaat momenteel heel gunstig:
  • De hypotheekrente is laag.
  • Huren zijn relatief hoog.
  • Tot vijftig woningen betaal je geen verhuurdersheffing.
  • Inkomen uit huur is onbelast.
  • Het is een veilige manier van investeren.
 

Buy-to-let als vorm van pensioen

Een huis kopen om te verhuren levert niet meteen gouden bergen op. Een koopwoning kost beleggers meer dan huiseigenaren of bewoners, door andere hypotheek- en belastingregels. Kopen om te verhuren is echter wél een interessante belegging als vorm van pensioen.

Lees artikel 

Beleggen in een woning met Woonbemiddeling Rivierenland

Heb je interesse in investeren in vastgoed, maar heb je geen idee hoe je dat aan moet pakken? Welke woningen geschikt zijn bijvoorbeeld, of welke huurders je wil aantrekken? Of zie je op tegen de juridische overeenkomsten? Wij kunnen je bij het hele investeringstraject van dienst zijn.

 

Zorgeloos verhuren en genieten van rendement?

Niet iedereen heeft tijd en zin om huurders te vinden of huurcontracten op te stellen. Deze zorgen nemen we je graag uit handen. We kunnen zelfs de woning verhuurklaar maken en beheren. Zo kun jij van het rendement uit je investering genieten zonder dat je er verder omkijken naar hebt.
 
Zorgeloos verhuren? Dat is precies waar we je bij helpen.
  • Wij werken op basis van no cure, no pay
  • Jouw woning of pand snel verhuurd
  • Juridisch correcte overeenkomsten
  • Zorgeloos beheer
 
Heb je vragen over investeren in vastgoed in het Rivierenland of wil je meer weten over ons vastgoedbeheer? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Loop gerust binnen en stel ons persoonlijk je vraag (zorgen wij voor koffie) of gebruik het contactformulier.


Interesse?

Neem contact met ons op 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring