Mijn favorieten

Huren

Huis huren en particulier huren
Wil je een huis huren in Gorinchem en omstreken en sta je niet ingeschreven bij een woningcoöperatie, dan kun je particuliere huurwoningen bekijken. Bijvoorbeeld via ons. Met ruim 10 jaar ervaring in de verhuur van woningen hebben we een interessant netwerk en verhuuraanbod opgebouwd. Een appartement huren of een tijdelijke woning huren; ons woningaanbod varieert van vrijstaande woningen tot appartementen in het Rivierenland.




 

Appartement huren of woning huren?

Een kamer of appartement huren of tijdelijk huren; ons aanbod huurwoningen varieert van vrijstaande woningen tot appartementen in het Rivierenland. Bekijk nu ons actuele aanbod particuliere huurwoningen in Gorinchem en omstreken.


Bekijk ons aanbod


Als eerste weten welke huurwoningen beschikbaar komen

Wil je een huis huren of een appartement huren maar is er geen woning beschikbaar? Dan kun je drie dingen doen.

  1. Kom eens langs of neem contact op om jouw zoekopdracht te bespreken. Dan kunnen we je informeren wanneer er nieuwe huurwoningen beschikbaar zijn die voldoen aan jouw gewenste type woning.

  2. Like onze Facebook pagina. Wij werken volgens het principe 'insiders first' en delen nieuw beschikbaar gekomen huurwoningen altijd eerst via onze social media.

  3. Plaats je zoekopdracht via onze website. Nieuw gekomen woningen die passen binnen jouw profiel worden direct gemaild. Klik hier om jouw zoekopdracht te plaatsen. 
     

Werkwijze bij het huren van een huis

Heb je de perfecte huurwoning gevonden? Dan kun je het beste telefonisch contact opnemen. We maken dan een afspraak om je de woning te laten zien. Daarna besluiten we in overleg met de eigenaar van het huis of het gehuurd mag worden.

Gaat de verhuurder akkoord, dan stellen we de huurovereenkomst op. Hiervoor hebben we een aantal gegevens van je nodig, zoals een loonstrook en een werkgeversverklaring.


Zo onderscheiden wij ons

  • Wij bemiddelen, we brengen mensen op een positieve manier mensen bij elkaar.

  • Ons verdienmodel is vernieuwend en helder.

  • We bieden alle diensten die je van een makelaar verwacht, en meer.

  • Twee woorden over onze dienstverlening: helder en gemak.

  • Wij gaan voor een win-win situatie.

 
Heb je vragen over een huis huren of een appartement huren in het Rivierenland, aarzel dan niet om ze te stellen. Loop gerust binnen en stel ons persoonlijk je vraag (zorgen wij voor koffie) of gebruik het contactformulier.

 

Interesse?

Neem contact met ons op



 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring