Verhuren

 

Woningverhuur Gorinchem Dordrecht

Woonbemiddeling Rivierenland

Zorgeloos verhuren of huren? Wij zorgen ervoor

Wilt u woonruimte verhuren? Of bent u juist op zoek naar woonruimte? Wij brengen verhuurders en huurders bij elkaar. En gaan daarin een stap verder.

Huurders adviseren we bij het vinden van de best passende woning. Kijk maar eens wat we te huur hebben.

Verhuurders ondersteunen we om de verhuur snel en goed te laten verlopen. Vastgoedeigenaren met meerdere panden in portefeuille. Maar ook particulieren die hun eigen woning (tijdelijk) willen verhuren.

Meer dan alleen woonbemiddeling

We ondersteunen desgewenst in alles wat er bij verhuur komt kijken. Echt alles. Van passende huurders vinden, huurovereenkomst opstellen tot de sleuteloverdracht. Zelfs het verhuurklaar maken van de woning en het volledig vastgoedbeheer kunt u aan ons overlaten. U heeft er geen omkijken naar.

 

Onze pluspunten

N

no cure, no pay

N

juridisch doortimmerd

N

snelle verhuur

N

regelen alles

N

reageren snel

N

persoonlijke service

Onze pluspunten

N

Bewoonde woning verkoopt beter

N

Huurinkomsten

N

Rendement

Verhuur voor particulieren

Gaat u tijdelijk naar het buitenland? Of bent u al verhuisd en staat uw woning nog te koop? Of overweegt u, of heeft u een of meer panden aan te kopen en te verhuren als belegging?

Wat uw situatie ook is, verhuur van uw woning kan aantrekkelijk zijn. Maar hoe doe je dat?

Laat dat maar aan ons over. Wij verhuren al meer dan 10 jaar uiteenlopende woningen en panden voor kleine en grote verhuurders. Wij weten precies hoe dat werkt.

We regelen het daarom graag voor u. Van a tot z. Of voor een deel. Als u zelf de geschikte huurders vindt. Dan maken wij bijvoorbeeld alleen de juridisch correcte huurovereenkomst. Net wat u wilt.

No cure, no pay

Bovendien werken wij op no cure, no pay basis. Met heldere en eerlijke tarieven. Bij ons geen torenhoge courtages.

Voor de eerste succesvolle verhuur van uw woning rekenen wij € 995,- exclusief BTW. Vinden we geen geschikte huurder? Dan betaalt u ons niets. U weet waar u aan toe bent.

Dezelfde woning nogmaals verhuren is voordeliger. Want woningpresentatie en advies zijn niet meer nodig. Voor het opnieuw in de markt brengen, rekenen wij alleen onze gemaakte uren. 

Voordelen verhuren

N

bewoonde woning verkoopt beter

N

huurinkomsten

N

rendement

Buy-to-let

Begeleiding bij de aankoop van panden voor de verhuur (buy-to-let) doen we steeds meer. Eenvoudig omdat investeren in vastgoed wél rendement oplevert en sparen niet. Alleen… sparen is makkelijk. En vastgoedbeleggen moeilijk?

Dat hoeft het niet te zijn. Want met onze dienstverlening is de verhuur niet ingewikkeld. We kunnen zelfs het beheer volledig voor u verzorgen. Met onze full service dienstverlening heeft u geen omkijken naar uw verhuurde panden. U geeft ons de sleutel en u ontvangt het rendement.

Voor vele vastgoedbeleggers, met grote en minder grote portefeuille, verzorgen we al jaren het volledig beheer van hun panden.

Ontdek hoe wij de verhuur voor u aanpakken.

Voordelen beleggen in vastgoed

L

inkomen uit huur is onbelast

L

Veilige investering

L

Voor o.a. slimme pensioenopbouw

L

Met Jeff en Anne zorgeloos verhuren

Ontdek de huurwaarde van uw pand

Ontdek wat uw woonruimte in de verhuur waard is.

Zorgeloos verhuren doen wij zo

U wilt wel de huurinkomsten uit uw woning of panden. Maar u wilt geen gedoe. En zeker geen waardevermindering van uw vastgoed. Dat snappen we helemaal. Onze aanpak is er volledig op afgestemd en verloopt als volgt:

w

Stap 1 adviesgesprek

Jeff of Anne houdt een intakegesprek met u in uw pand. Met hem bekijkt u de mogelijkheden, bespreekt u uw wensen, bepaalt u het type huurder om te benaderen en krijgt u uitleg over het vervolg.

Stap 2 woningpresentaties

Anne brengt vervolgens de woonruimte perfect in beeld. Als gespecialiseerd vastgoedstyliste verzorgt zij de presentatie tot in de puntjes. Fotografie, teksten en plaatsing op de bekende platforms als Funda, Pararius, de bekende social media en natuurlijk hier op onze eigen website.

Stap 3 benaderen kandidaten

Huurders melden zich dankzij Anne’s prima promotie. Daarnaast hebben we een uitgebreide database woningzoekenden plus een groot netwerk. We matchen kandidaten met uw aanbod. Vervolgens benaderen we passende potentiële huurders.

Stap 4 screening en bezichtiging

Potentiële huurders screenen we eerst, onder meer via huurcheck Nederland. Huurachterstanden, waardevermindering van de woning of zelfs schade wilt u natuurlijk absoluut niet. Pas na de screening nodigen we kandidaten uit. Anne of Jeff verzorgt de bezichtiging voor u.

Stap 5 huurovereenkomst

Zijn de huurders akkoord en bent u ook positief? Dan maakt Jeff de huurovereenkomst voor u op, waarbij verschillende varianten mogelijk zijn.

Stap 6 eerste betaling en borg

De eerste huurtermijn en de borg innen we voor u. Pas daarna krijgen de huurders de sleutel.

Stap 7 oplevering en sleuteloverdracht

Is de betaling binnen, dan verzorgen we de oplevering. In het opleverrapport is de staat van de woning nauwkeurig beschreven. Na akkoord ontvangt de huurder de sleutel van Jeff of Anne. 

Zijn we daarmee klaar? Dat kan, maar het hoeft niet.

Stap 8 vastgoedbeheer (extra)

Ondanks onze screening ontstaan er soms betalingsachterstanden. En die huur moet toch geïnd worden.

Huurders komen na verloop van tijd met vragen of klachten, storingen, schades, noem maar op. Het pand moet onderhouden worden. Verhuurders kunnen opzeggen.

U kunt de afhandeling natuurlijk zelf regelen. Of wij nemen ook dat van u over. Dan heeft u helemaal geen omkijken meer naar uw huurders. Omdat wij het volledige beheer uit handen nemen, met:

E

Heldere en transparante administratie

E

stipte huurincasso en debiteurenbewaking

E

1 aanspreekpunt voor uw huurders

E

volledig woningonderhoud door onze gekwalificeerde partners

E

effectieve klachtenafhandeling

E

1 aanspreekpunt voor uw huurders

Contactgegevens

Woonbemiddeling Rivierenland
Postbus 754
4200 AT GORINCHEM

06-11996763

Neem contact op

We proberen zo spoedig mogelijk te reageren.

Wij werken op afspraak, ook buiten kantoortijden.

App ons

Nieuw bij Woonbemiddeling Rivierenland:  WhatsApp Business! Vanaf nu zijn wij ook bereikbaar via WhatsApp. Stuur een berichtje naar 06-11996763 Zo zijn we nog beter bereikbaar!