Mijn favorieten

Kopen

Zorgeloos je droomhuis kopen

Het kopen van een nieuw huis kan een behoorlijke uitdaging zijn. Bijvoorbeeld omdat je niet goed weet waar je bij de aankoop van een woning op moet letten. Of omdat je niet sterk bent in onderhandelen. Om over verhuizen nog maar niet te spreken. 

Hulp bij een huis kopen

Wij kopen je woning succesvol aan door te zorgen voor een win-win situatie: zorgeloos en voordelig voor jou, loon naar werk voor ons. We werken transparant en op basis van een vast, laag tarief met prestatiebeloning. We rekenen dus geen percentage van de aankoopprijs, maar krijgen betaald naar onze inzet. Helder en no-nonsense.
 
We fungeren als aankoopmakelaar. De verkopende partij heeft immers een makelaar bij zich die daarvan zijn werk heeft gemaakt. Het is best lastig het daar tegen op te moeten nemen. Wij kunnen de onderhandelingen voor je doen en ondersteunen bij alle randzaken rondom de aankoop van een huis.

 

Kosten aankopen woning

Tijdens het aankopen van jouw woning behoren onderstaande werkzaamheden tot onze dienstverlening:

1. Intake gesprek waarbij we jouw wensen doornemen
2. Wij maken een selectie van de woningen die aan jouw wensen voldoen of je hebt zelf een woning geselecteerd
3. Vooronderzoek in verband met de bezichtigingen
4. De bezichtigingen
5. Evaluatie en advies opstellen na afloop van de bezichtigingen
6. Het voeren van de onderhandelingen met de verkopende partij
7. Het controleren van concept koopovereenkomst
8. Controle van de notaris afrekening
9. Inspectie van de woning
10. Optioneel; begeleiding tijdens de eigendomsoverdracht bij de notaris
11. Nazorg: denk hierbij aan ondersteuning bij alle randzaken rondom wonen en verhuizen. We kunnen je helpen met het vinden van een goede aannemer, maar ook begeleiden in gas/water/licht aansluiting of een scherpe offerte van een verhuisbedrijf.

Wij hanteren een vast basistarief van: € 1250,- inclusief BTW.
Daarna is de prestatiebeloning van toepassing ofwel loon naar werk. De prestatiebeloning; voor iedere € 2500,- die van de vraagprijs af gaat ontvangen wij een bedrag van € 300,- inclusief BTW 

 

Geen geschikt huis te koop?

Is er momenteel geen leuke of passende koopwoning beschikbaar? Dan kun je drie dingen doen.
  1. Kom eens langs of neem contact op om jouw zoekopdracht te bespreken. Dan kunnen we je informeren wanneer er nieuwe koopwoningen beschikbaar zijn die voldoen aan jouw criteria.
  2. Like onze Facebook pagina. Wij delen nieuw beschikbaar gekomen woningen altijd eerst via onze social media kanalen.
  3. Plaats je zoekopdracht via onze website. Nieuw gekomen woningen die passen binnen jouw profiel worden direct gemaild. Klik hier om jouw zoekopdracht te plaatsen. 
  

Huis gekocht? Verhuizen...

De aankoop van een nieuwe woning is natuurlijk een fijn moment, maar dan komt de dag van de verhuizing in zicht... Voor veel mensen is dit iets waar ze ontzettend tegenop zien. Wij kunnen assisteren in het regelen van de verhuizing, schoonmaak van de oude en nieuwe woning en alle randzaken eromheen. We denken graag met je mee wat de beste oplossing voor jouw situatie is.
 
Wil je een huis kopen? Dan maken we graag kennis. Loop gerust binnen en stel ons persoonlijk je vraag (zorgen wij voor koffie) of gebruik het contactformulier.Interesse?

Neem contact met ons op 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring