Mijn favorieten

(Ver)kopen

Succesvol woning verkopen en kopen met een vastgoedadviseur

Wij noemen onszelf – heel bewust – geen makelaars. Liever 'vastgoedadviseurs'. Maar je kunt wel degelijk bij ons terecht voor het kopen of verkopen van een woning. We bieden dus dezelfde diensten aan als een makelaar. We onderscheiden ons in de aanpak. Wij rekenen geen courtages of commissies, maar verkopen en kopen woningen volgens een vast, laag tarief met een prestatiebeloning.
 


 

Eigen huis verkopen

Wil jij ook je huis verkopen voor de best mogelijke prijs? Dan hebben we hetzelfde doel! Wij kunnen je in het gehele proces begeleiden, van verkoopplan tot verkoopstyling tot bezichtigingen en verkoopoverdracht. Ons doel is een win-win-situatie: zorgeloos en voordelig voor jou, loon naar werk voor ons.

Lees meer


 

Huis kopen

Voor de aankoop van jouw nieuwe droomhuis kunnen wij als aankoopmakelaar fungeren. De verkopende partij heeft immers een makelaar in de arm en het is best lastig om het daar tegenop te nemen. Daarom onderhandelen wij voor jou. Daarnaast kunnen we assisteren in het regelen van de verhuizing, de schoonmaak van de oude en nieuwe woning en alle randzaken erom heen. Wij denken graag met je mee.
 
Lees meer

 

Zo onderscheiden wij ons

  • Wij bemiddelen, we brengen mensen op een positieve manier mensen bij elkaar.
  • Ons verdienmodel is vernieuwend en helder.
  • We bieden alle diensten die je van een makelaar verwacht, en meer.
  • Twee woorden over onze dienstverlening: helder en gemak.
  • Wij gaan voor een win-win situatie.
 
We hebben ruim 10 jaar ervaring in de woningbranche. Loop gerust binnen en stel ons persoonlijk je vraag (zorgen wij voor koffie) of gebruik het contactformulier.

 
Lees meer over ons


Stel uw vraag 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring