Mijn favorieten

Ons kantoor

Twee woorden over onze dienstverlening

Onze dienstverlening is erop gericht om de juiste woning te vinden, te verhuren, woningpresentatie of het regelen van huisvesting voor personeel in binnen- en buitenland

Dat is wát we doen, we onderscheiden ons in
hoe we dat doen.1. Helder

Stel, je dineert in een restaurant. Het eten is top en je hebt genoten. Bij het afrekenen blijkt echter dat het diner veel duurder is geworden. Geen prettig gevoel. Als je je woning wilt verkopen, ben je natuurlijk opgelucht als dat gelukt is. Maar je wilt geen rekening achteraf...

Ons doel is een win-win situatie en die bereiken we zo: door te werken. Wij hebben een nieuw en helder verdienmodel opgesteld. Zonder overdreven commissies of courtages, maar op basis van no cure no pay of volgens een vast, basis tarief. Is dat ook niet de meest prettige samenwerking?


 


2. Gemak

Grote kans dat je je boodschappen bezorgd krijgt door een maaltijdboxservice. Als je zelfs iets relatief eenvoudigs als het bedenken van het avondeten al uitbesteedt, waarom zou je dan onnodig druk maken over minder eenvoudige dingen zoals (ver)huren, beheren van woonruimte of de huisvesting regelen van jouw personeel? Zorgeloos (ver)huren van woningen is waarin wij het verschil maken. We ondersteunen bij alles wat bij verhuur, beheer van woningen komt kijken. Als je wilt tot aan het verhuizen aan toe. Dat betekent gemak. En het beste, voor jou.


Maak eens kennis!


 


Wij zijn vastgoedadviseurs, voor jou

Woonbemiddeling Rivierenland heeft ruim 10 jaar ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in verhuren, huren en beheren van alle soorten woonruimte in het Rivierenland. Ook verkoop(styling)advies en personeelshuisvesting zijn onderdeel van onze dienstverlening. Dat doen we op geheel eigen wijze. Vandaar dat we onszelf liever 'vastgoedadviseurs' noemen in plaats van 'makelaars'.

Met wie heb je het genoegen?

Woonbemiddeling Rivierenland is gestart door Jeff Breddels en Anne Breddels. Inderdaad, een koppel. En dat heeft vele voordelen voor jou, als klant. Onze kwaliteiten zijn verschillend maar vullen elkaar naadloos aan. Zo kunnen we je op alle fronten ondersteunen. Ook wel bekend als 'full service'. We werken en wonen samen, dus het is makkelijk om snel te overleggen en knopen door te hakken. Ook wel bekend als 'snel schakelen'. En je weet altijd met wie je te maken hebt. Samen vormen wij het ideale team om jouw woning te vinden, te verhuren, te beheren.


Gratis adviesgesprek

 
Kantoor Vestiging Woonbemiddeling Rivierenland

Woonbemiddeling Rivierenland

GORINCHEM

Kwekelstraat 40
4201 JV Gorinchem
KvK nummer: 68387040
BTW nummer: NL857420471B01

Routeplanner

Route van naar Kwekelstraat 40, 4201 JV Gorinchem