Mijn favorieten

Referenties

Onze klanten aan het woord

Woonbemiddeling Rivierenland streeft altijd naar de beste oplossing voor jou. Kwaliteit staat voor ons op nummer 1. Denk hierbij aan het matchen van de juiste huurder, maar ook de presentatie van jouw woning zodra deze in de verkoop of verhuur gaat. 

Wij laten graag een aantal klanten aan het woord, die tevreden zijn over onze dienstverlening!

Anne van Hoorn
''
Fantastische service, alles is tot in de puntjes georganiseerd en je kan altijd bij ze terecht voor vragen. Plus je ontvangt tal van leuke goodies die nog bijdragen aan het goede doel ook! Super!''

Hans Jagtenberg

''Jeff en Anne verhuren mijn woning al sinds ze hun bedrijf startten. Altijd snel nieuwe huurders en bovendien ook keurige huurders die mijn appartement netjes houden en aan hun verplichtingen voldoen. Het vergt vakmanschap en inzicht om dit keer op keer te bewerkstelligen. Ik hoop nog jaren van de diensten van deze vakmensen te kunnen gebruikmaken''.

Manuela van Etten
''De woning stond al jaren te koop zonder enig resultaat, uiteindelijk zijn we terecht gekomen bij Woonbemiddeling Rivierenland en zij hebben in korte tijd voor huurders gezorgd. We zijn toen ook met de verkoop van het huis naar Woonbemiddeling Rivierenland gegaan en nu is het huis verkocht. Alles is snel, goed en prettig verlopen''. 

Wil je zelf ervaren hoe het is om met ons samen te werken? Neem contact op via het contactformulier of bel naar 0183-851844
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring