Mijn favorieten

Medewerkers

Met wie heb je het genoegen?

Woonbemiddeling Rivierenland is gestart door Jeff Breddels en Anne Breddels. Inderdaad, een koppel. En dat heeft vele voordelen voor jou, als klant.

Onze kwaliteiten zijn verschillend maar vullen elkaar naadloos aan. Zo kunnen we je op alle fronten ondersteunen. Ook wel bekend als 'full service'. We werken en wonen samen, dus het is makkelijk om snel te overleggen en knopen door te hakken. Ook wel bekend als 'snel schakelen'. En je weet altijd met wie je te maken hebt. Samen vormen wij het ideale team om jouw woning te vinden, te verhuren, te beheren of te verkopen. 

Woonbemiddeling Rivierenland

Jeff's interesse in vastgoed en ondernemerschap startte tegelijk met zijn opleiding Vastgoed en Makelaardij. Hij heeft 10 jaar gewerkt als verhuurmakelaar, met onder meer eigen kantoren in Dordrecht en Brabant. Steeds vaker kreeg hij bij de verhuuropname van te koop staande woningen de vraag of hij het huis ook niet kon verkopen. Dit idee bleef sluimeren. In Woonbemiddeling Rivierenland kan Jeff, inmiddels VBO makelaar en makelaar- taxateur in opleiding, al zijn kwaliteiten kwijt.
Anne heeft na het afronden van de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening als intercedente en accountmanager in de uitzendbranche gewerkt. In deze functie heeft ze veel ervaring opgedaan in het succesvol matchen van vraag en aanbod. Inmiddels heeft ze haar certificaat voor Vastgoedstyling en Vastgoedfotografie behaald zodat Woonbemiddeling Rivierenland ook deze diensten in eigen huis kan aanbieden. Ze is in staat om klanten optimaal te adviseren over de verkooppresentatie en verkoopstyling van hun woning. En het optimale plaatje te creëren.