Mijn favorieten

Gratis Makelaarspreekuur

Verwacht meer: gratis makelaarsspreekuur


Met de juiste informatie kun jij betere beslissingen nemen. En wanneer het aankomt op zaken als de koop of verkoop van een huis wil je toch het beste besluit ooit kunnen nemen? Loop je rond met een vraag of blijf je tobben over een bepaald onderwerp, kom dan naar ons makelaarsspreekuur. Wij helpen je aan het juiste antwoord. Een last van je schouders!


Spreekuur, consult, raadpleging

Het klinkt officieel, dat is het niet: wij beantwoorden je vraag over de huizenmarkt. Zie het alsof je een kwestie bespreekt met een kennis. Een kennis die verstand heeft van de woningmarkt. Door onze jarenlange ervaring met huren en verhuren, kopen en verkopen, zijn we bekwaam en flexibel om een goede oplossing voor jouw vraagstuk te bedenken.

Wat kun je bijvoorbeeld vragen tijdens ons makelaarsspreekuur:
– Hoe krijg ik de beste prijs voor mijn woning?
– Kan ik mijn huis verhuren?
– Wat te doen bij samenwonen of scheiden?
– Hoe interessant is verkopen en terug huren?
– Hoe kan ik mijn woning het beste presenteren voor een snelle verkoop?

Ook vragen rondom verbouwen, verhuren, verkopen, NHG, duurzaam wonen, woningfotografie of styling voor de verkoop kun je gerust aan ons stellen.

 

Kennis is macht

Je wilt het beste besluit ooit nemen? Zorg dan dat je goed geïnformeerd bent. Kunnen wij je toch niet helpen met jouw vraagstuk, dan weten wij geschikte partners te vinden die dat wel kunnen. Je stapt dus altijd op weg geholpen naar buiten!


Waarom doen wij dit?

Waarom delen wij onze kennis? Het antwoord is simpel: om je te helpen. Want dat is wat we doen. Van ons mag je méér verwachten. Wij noemen onszelf liever vastgoedadviseurs dan makelaars en onze dienstverlening gaat verder dan alleen huizen (ver)kopen. Wij helpen je met (ver)huizen.


Mis het niet: makelaarsspreekuur 

Hadden we al gezegd dat ons makelaarsspreekuur gratis en vrijblijvend is? Om de drukte in te kunnen schatten, vragen wij je hieronder een afspraak in te plannen. Zien we je dan?

Datum & Tijden:
Binnenkort worden de datum en tijden bekend gemaakt voor 2019!



Neem contact op via het contactformulier



 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring