Anne en Jeff Breddels, aangenaam

 

Maak kennis met ons bewust kleine, flexibele familiebedrijf en de ‘drive’ van Woonbemiddeling Rieverenland.

 

Anne Breddels

“Ik kom oorspronkelijk uit de uitzendbranche. Werken met mensen, vraag en aanbod bij elkaar brengen, dat is mij op het lijf geschreven.
Toen onze dochter geboren werd, ben ik gestopt bij het uitzendbureau om samen met Jeff ons bedrijf op te zetten.
Ik richt mij vooral op de creatieve kant, met woonstyling en -presentatie, de marketing van panden en van ons eigen bedrijf. Een heerlijke aanvulling op de administratieve zaken, zoals huurcontracten opstellen en woningen invoeren in de systemen.
Fotografie is dan ook al jaren mijn passie, waarvoor ik inmiddels een opleiding volg aan de fotoacademie in Amsterdam. Iets moois neerzetten, daar word ik blij van.
Ook de bezichtigingen vind ik leuk om te doen. Het persoonlijke contact met onze opdrachtgevers en huurders vinden we heel belangrijk. Niets mooiers dan verhuurders en huurders blij maken met een geslaagde match. Dat lukt ons dankzij prettige samenwerking in ons bewust kleine familiebedrijf, met een eigen en eigenzinnige visie op de woningbranche.”

““Ik word blij als huurders en verhuurders blij zijn.””
Anne Breddels

Jeff Breddels

“Tijdens mijn opleiding vastgoed en makelaardij bedacht ik al dat ik ooit voor mezelf zou beginnen. Snel schakelen met partijen, zit in mij. Grondig, maar vlot lastige opdrachten uitvoeren, geeft mij een kick.
Dat doe ik met een nuchtere, zakelijke visie: zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Dat verwacht ik ook van onze opdrachtgevers. Als het niet klikt, neem ik een opdracht niet aan. Alleen met die klik kom je tot een lange, vruchtbare samenwerking. Dat is wat wij nastreven.
Ons specialisme in verhuur vind ik ook belangrijk. Op verzoek van klanten hebben we een tijdje woningverkoop erbij gedaan. Ik werd er niet gelukkig van. Daarbij ben je zo afhankelijk van andere partijen, wat enorm vertraagt en dat frustreert mij. Ook de sfeer rond verkoop past niet bij mij. We besloten daarom ons volledig te richten op waar we wel blij van worden: huurders en verhuurders samenbrengen. Woonbemiddeling dus.”

“Maak het niet moeilijker dan het is”
Jeff Breddels

Recensies

Dit zeggen onze klanten

“Fantastische service”

''Alles is tot in de puntjes georganiseerd en je kan altijd bij ze terecht voor vragen. Plus je ontvangt tal van leuke goodies die nog bijdragen aan het goede doel ook! Super!''

Anne van Hoorn

“Vakmanschap en inzicht”

"Jeff en Anne verhuren mijn woning al sinds ze hun bedrijf startten. Altijd snel nieuwe huurders en bovendien ook keurige huurders die mijn appartement netjes houden en aan hun verplichtingen voldoen. Ik hoop nog jaren van de diensten van deze vakmensen te kunnen gebruikmaken''

Hans Jagtenberg

“Fijne samenwerking”

"Jeff was 10 jaar geleden mijn leermeester toen ik stage onder hem liep. Dit heeft voor mij de basis gelegd waardoor ik nu mijn eigen onderneming met 6 mensen in dienst heb. Nu werken we veel en plezierig samen om ieder zijn eigen klanten te voorzien van woonruimte. "

Thijs de Gelder - Brighthome Rentals

"Zoek niet verder"

"Met volle tevredenheid kijk ik terug op onze samenwerking; deze was helder en duidelijk in communicatie en dienstverlening.
Er wordt snel en effectief gewerkt waardoor de studio binnen 1 week was verhuurd.
Kortom: zoek je bemiddeling om je huis te verhuren zoek niet verder."

 Michael Jaskulak

 

Contactgegevens

Woonbemiddeling Rivierenland
Postbus 754
4200 AT GORINCHEM

06-11996763

Neem contact op

We proberen zo spoedig mogelijk te reageren.

Wij werken op afspraak, ook buiten kantoortijden.

App ons

Nieuw bij Woonbemiddeling Rivierenland:  WhatsApp Business! Vanaf nu zijn wij ook bereikbaar via WhatsApp. Stuur een berichtje naar 06-11996763 Zo zijn we nog beter bereikbaar!